Itt a Vasember 2 előzetese

2009.12.17. 12:14 Módosítva: 2009.12.17. 17:40
  • Bryan Singer rendezi az X-Men: First Class-filmet. Még nincs tisztázva, mely karaktereket fogjuk viszontlátni. Korábban Angyal, Bestia, Küklopsz, Jean Grey és a Jégember nevét emlegették. Ami biztos, hogy fiatalabb kiadásban jelennek meg. Singer rendezte az első két X-Men filmet is. (via latinoreview)
  • Itt a Vasember 2 előzetese. A Robert Downey Jr. alakította Tony Starkról már mindenki tudhatja, kicsoda is valójában, de most egy konkurens fegyvergyáros Justin Hammer szeretné elérni a bukását. Ezen kívül életére tör Vanko, azaz Whiplash is, aki saját öltözéket-fegyverzetet alkotott. Hammert Sam Rockwell játssza, Vankot pedig Mickey Rourke. Nick Furyt ismét Samuel L. Jackson, a Fekete Özvegyet pedig Scarlett Johansson alakítja. (Az első részről kritikánk itt olvasható.)
  • Megfilmesítik Philip Roth The Humbling című regényét. A főszerepet Al Pacino játssza, Barry Levinson pedig a rendezést vállalta magára, a forgatókönyvet Buck Henry jegyzi. A történet egy öregedő színpadi színész körül forog, aki egy fiatalabb nőbe szeret bele. Legutóbb tavaly készült a szerző egyik műve alapján egy film Elégia címmel, 2003-ban pedig a Szégyenfolt került a mozikba, amely szintén Roth regényén alapult, ennek főszereplője Anthony Hopkins és Nicole Kidman volt. (via firstshowing)