King Kong is Avatar-technikával tér vissza

2010.01.28. 11:54 Módosítva: 2010.01.28. 12:34
  • Peter Jackson idén az Avatarban látott 3D-tecnológiával kelti életre kedvenc óriásmajmát, King Kongot az Universal 2008-ban leégett, de azóta újjáépített élményparkjában. "Ez lesz a világ legnagyobb 3D-kiállítása. Ráadásul a látogatók nemcsak végignézhetik az óriásgorilla és a T-Rex csatáját, de érezhetik az arcukon a szelet és King Kong banánszagú leheletét, amikor a majom átugrik a fejük felett" - ujjongott a hobbit kinézetű rendező, akinek oroszlánrésze van az Avatar 1 milliárd feletti rekodrbevételében, mivel a filmhez használt 3D-technológia egy részét az ő új-zélandi CGI-grafikus cége, a Weta Digital fejlesztette ki. (via shocktillyoudrop)
kingkongjackson
  • Mel Gibson összeáll a Halálos fegyver-filmek sztár-forgatókönyvírójával, Shane Blackkel, de nem a kedvenc zsaruszériánk ötödik részét forgatják le, hanem egy súlyos beszólásokkal megpakolt, kémekről szóló akciófilmet Cold Warrior címmel. A sztori egy hidegháborús veteránról szól (ő természetesen Mel lesz), akit visszahívnak a tűzvonalba, és mellé adnak egy zöldfülű társat, amikor orosz terroristák kezdik fenyegetni a világot. A forgatókönyvet új hús, Charles Mondry írta, bemutató valamikor 2010-ben. (via cinemablend)
  • A Mel Gibson nélküli Mad Max 4-ről is van új hír: a Fury Roadra átkeresztelt filmbe leszerződtették 20 éves Nicholas Houltot Charlize Theron mellé. Houltot a sorozatrajongók a Coolon futó Skinsből ismerhetik, de idén láthatjuk majd a Titánok harcában is. Mad Max-premier: 2011 nyara. (via cinemablend)