Ridley Scott két 3D-s Alien-előzményt akar

2010.04.26. 15:11
  • Ridley Scott a Robin Hood promókörútján jelentette be, hogy nem is egy, hanem rögtön két Alien-előzményfilmben gondolkodik. "Természetesen 3D-sek lesznek" - nyilatkozta, de a sztoriról csak annyit mondott, hogy 2085-ben, 30 évvel Ripley születése előtt fog játszódni. A főszereplő ezúttal is női karakter lesz, és megtudjuk majd, hogy ki volt a 79-es első részben látott Space Jockey, az elefántszerű, halott idegen az Alient rejtő hajóroncsban. Az első előzményfilm Ridley Scott tervei szerint 2011-ben vagy 2012-ben kerülhet a mozikba. (via movieweb)
space-jockey-alien-1 1199392713
  • A Lionsgate stúdió is 3D-ben akarja elkészíteni a Fűrész 7-et, amiben az első rész főszereplője, Dr. Gordon, azaz Carry Elwes is visszatér: sötét múltú életmódguruként segíti azokat, akik a korábbi filmekben túlélték Jigsaw szadista játékát. A rendező, Kevin Greutert (ő rendezte a hatodik részt és vágta az összes többit) nem utólag akarja térhatásúvá konvertálgatni a Fűrész 7-et, eleve egy SI-3D kamerával fog dolgozni. Tervezett premier: október 22. (via movieweb)
  • Wes Cravent három Sikoly-folytatásra szerződtette le a Dimension Films, így a 2011. április 15-én mozikba kerülő negyedik rész egy új trilógia nyitódarabja lesz. Gigaspoiler: mivel Neve Campbell és David Arquette neve is ott virít a Sikoly 5 stáblistáján, biztosan túlélik a Sikoly 4 vérfürdőjét. (via movieweb)