Milyen lenne a Terminátor OJ Simpsonnal?

2010.06.10. 11:18
  • Az Universal nem adja fel, tovább erőlteti a Bourne-franchise-t, bár az utolsó két rész rendezője, Paul Greengrass elhagyta a projektet, és Matt Damon Greengrass nélkül nem akarja a negyedik részt. Szerinte a Universal stúdió sem tudja, mihez kezdjen a filmmel. Most éppen a trilógia forgatókönyvírójától, Tony Gilroytól várják, hogy valami értékelhetőt készítsen. Frank Marshall és Pat Crowley producerként állnak majd a The Bourne Legacy-projekt mögött, és a tervek szerint 2012-ben be is mutatnák. (via deadline)
  • A Paramount és az MTV Films hivatalosan is bejelentette, hogy elkészítik a Trópusi viharban megismert megaproducer, Les Grossman filmjét. A figura megformálója, Tom Cruise producerként is részt vesz az elkészítésében, Ben Stiller és Stuart Cornfeld segíti a munkában. A forgatókönyvről Stiller elmondta: Grossman olyan filmet akar, ami mellett az Aranypolgár csak egy nagy nullának tűnik. (via deadline)
  • Az Indiana Jones 5 története a Bermuda háromszögre koncentrál, a forgatás a jövő évben veszi kezdetét, írta a Stuff magazin. Frank Marshall producer cáfolta a hírt: még mindig nem tudják, miről fog szólni az Indy 5 és biztos, hogy nem kezdik el jövőre a forgatást. (via Twitter)
  • Megint kreáltak pár Mi lett volna, ha...jellegű plakátot: milyen lett volna, ha Keanu Reeves helyett a főszerepre eredetileg kinézett Will Smith vállalja el a Matrix főszerepét, vagy ha a felkínált Terminátor-szerepet OJ Simpson elfogadja. Plakátok itt.
terminator