Michael Bay Chicagóban robbantgatott

2010.07.28. 10:53 Módosítva: 2010.07.28. 10:54
  • Michael Bay kirakott a honlapjára néhány új videót a Transformers 3 chicagói forgatásáról. A effektmániás rendező sikítozó rajongóknak dedikál, kommandósokat irányít, rommá tör néhány sportautót és természetesen felrobbantja a díszletek felét. Még több forgatási videó ejtőernyősökkel, csatatéren rögbiző színészekkel és az új női főszereplővel, Rosie Huntington-Whiteley-val erre. A film premierje 2011. július 1-jén lesz. (via movieweb)
  • A Penge és az LXG rendezője, Stephen Norrington úgy döntött a rockzenész-színész Nick Cave-vel íratja át a 2011-re beharangozott Holló mozifilm forgatókönyvét. Cave nagyon jó választás, mivel ő rakta össze a 2005-ös Az ajánlat című brutális ausztrál westernt, ami már Brad Pitt Jesse Jamese előtt sikeresen feltámasztotta a cowboyos műfajt (mi itt lelkesedtünk a filmért). (via movieweb)
  • Kikerült a netre a 3d-s Maci Laci mozifilm plakátja: az übergagyi CGI-medve a kis haverjával, Bubuval heverészik a lopott kajáskosarak között. A film a Garfield és az Alvin és a mókusok receptjét követi, azaz élő szereplők közé rajzolják be gyerekkorunk kedvenc mesefiguráit. Maci Laci eredeti hangja Dan Aykroyd lesz, Bubu pedig Justin Tiumberlake. A rendező Utazás a Föld középpont felé című 3d-s kalandfilmet elkövető Eric Brevig, premier december 17-én. (via movieweb)
PHL6elRwbScoOR 1 m