Christina Aguilera is kap egy Sakáltanyát

2010.08.06. 13:06
  • A Casa De Mi Padre spanyol vígjáték egyik főszereplője és producere Will Ferrell lesz. Adam McKay, aki már négy olyan produkciót is rendezett, amelyekben Ferrell a főszereplő (A híres Ron Burgundy legendája, Taplógáz, Tesó-tusa, Pancser police), szintén producerként felügyeli a munkálatokat. A történetről nem tudni semmit. Most arra koncentrálnak, hogy minél gyorsabban megtanítsák spanyolul a színészt, szeptemberben indul a forgatás. (via comingsoon)
  • Britney Spears, Mariah Carey és Madonna után egy másik énekesnő, Christina Aguilera is feltűnik egy mozifilmben: a Sakáltanyához hasonló Burlesque című történetben kisvárosi lányt alakít, akit rendkívüli énekhanggal áldott meg a sors, és egy Los Angeles-i bárban próbál szerencsét. A Veronika Mars sorozatból ismert Kristen Bell alakítja a klub nagy kedvencét, Cher a hely tulaja lesz, Cam Gigandet a pultos.
  • A Warner annyira biztos abban, hogy a Zöld lámpás hatalmas sikert ér el, hogy máris további két részt vettek tervbe. A stúdió elképzelése szerint a második részhez azelőtt hozzálátnak, hogy az első 2011. június 17-én a mozikba kerülne. 2012 nyarán vagy karácsonyán küldenék a filmszínházakba a folytatást, attól függően, hogy a Villám mikorra készül el. (via worstpreviews)