no

A Zombieland jócsaja lesz az új Mary Jane

2010.10.04. 10:33
  • A sok találgatás után véglegesnek látszik a Pókember-reboot női főszereplője: a Sony a 102 milliót kaszáló Zombieland bombacsaját, Emma Stone-t akarja Mary Jane-ként vörös hajjal a jelmezes gonoszok elé dobni. Korábban Dianna Agron, Mia Wasikowska, Georgina Haig és Dominique McElligott is esélyesek voltak a szerepre. Az újragondolt Pókember új rendezővel (Marc Webb) és új főszereplővel (Andrew Garfield) 2012. július 3-án kerül a mozikba. (via deadline)
emmastone
  • A Fox szerezte meg a zombivadász Lincoln elnök sztoriját, így ők forgathatják le 69 millió dollárból az Abraham Lincoln: Vampire Hunter 3D-t. A rendező a Nappali őrséget, a Wantedot és a Zúg a Volgát is jegyző kazah mozimágus, Timur Bekmambetov lesz, a producer pedig Tim Burton. A 2012-ben mozikba kerülő film azt nyújtja, ami a címében le van írva: Lincolt titkos naplójából megtudhatjuk, hogyan mészárolta a vérszívókat az 1800-as években. (via deadline)
  • Ritka az olyan franchise, ahol a második rész ütősebb az elsőnél, de a Halálfutam pont ilyen: a csak bluray-en és dvd-n megjelenő Death Race 2-ben Jason Statham helyett az örökös rosszarcú mexikói, Danny Trejo és az örökös néger verőlegény, Ving Rhames lesznek a főszereplők, és még Sean Bean is felbukkan. A rendező ezúttal Roel Reiné (az első részt jegyző Paul W.S. Anderson csak producer), a tuningolt, rozsdás autók és a vonagló csajok azonban maradtak a régiek. A dvd-premier valamikor 2011-ben lesz, addig is itt a trailer. (via movieweb)