Három Hófehérke-film is készül

2010.12.15. 10:19 Módosítva: 2010.12.15. 10:28

Két, a klasszikus mesét kissé átértelmező Hófehérke-verzió és egy, a klasszikushoz hű változat is készül éppen Hollywoodban, írja a Deadline Hollywood. Az egyikben valószínűleg Charlize Theron kapja meg a gonosz mostoha szerepét, a címe pedig Snow White and the Huntsman lesz (Hófehérke és a vadász).

goff cinematheque 270310 5

A férfi főszerepre Michael Fassbender a legesélyesebb, a Universal legalábbis nagy erőkkel udvarol a mostanában a Hobbittal is hírbe hozott német színésznek, míg Hófehérkét Riley Keough (The Runaways), Felicity Jones (The Tempest), Bella Heathcoat (Neighbours), vagy Alicia Vikander (Beloved) alakíthatja.

bm roberts fgh15201 04

A második film címe The Brothers Grim: Snow White lesz, ezt a Relativity Media hozná tető alá Tarsem (Zuhanás) irányításával. Itt Julia Roberts a legesélyesebb a gonosz boszorka szerepére, a filmet pedig 3D-ben szeretnék leforgatni, ha minden igaz. A gyártó Natalie Portman, Scarlett Johansson és Anne Hathaway közül választaná ki a főszereplőt.

A harmadik mesefilm a Disney-nél készül Snow White and the Seven címmel, és ez áll a legtávolabb gyermekkorunk egyik kedvenc meséjétől, hiszen a hét törpe helyett shaolin szerzetesek lennének a főszereplők. A pletykák szerint ez a verzió még csak terv szintjén létezik (hálistennek), és a két másik film hírére valószínűleg fiókba is kerül majd.