Hindu fiúval járt a színésznő, megverte az apja érte

2010.12.28. 11:16
afshan-azad

A Harry Potter-franchise egyik állandó szereplője, a filmben Padma Patilt alakító, 22 éves Afshan Azad nagyon rosszul járt, mert egy hindu vallású fiúval járt. Azad mélyen vallásos, muszlim családja meglehetős rosszallással fogadta a románc hírét, apja és bátyja nekiesett és ütlegelni kezdte, mire a színésznő elmenekült otthonról.

A manchesteri színésznő éppen egy sajtókörútról tért haza, amikor az apja rátámadt. Lekurvázta, majd a fiát arra utasította, hogy "ölje meg a rohadékot". A hálószobájába menekülő nő még hallotta, ahogy a bátyja és az apja az ajtó előtt azt üvöltözi, hogy inkább leülik a büntetést, de nem tűrik a család becsületén esett foltot, majd jobbnak látta menekülőre fogni, és az ablakon át távozott a begőzölt rokonok elől.

Egészen Londonig rohant, ahol barátainál húzta meg magát. A rendőrséget a szomszédok értesítették, de csendháborításon kívül túl sok mindennel nem tudják vádolni Azad 54 éves apját és 28 éves testvérét, mert a színésznő nem tett feljelentést. Igaz, haza sem költözött az eset után.