Ki lesz Batman új csaja?

2011.01.12. 15:26 Módosítva: 2011.01.12. 15:36
Anne Hathaway
Anne Hathaway

A Dark Knight Rises női szerepeire a Hollywood Reporter hírei szerint éppúgy castingolják Hollywood befutott szépségeit, mint néhány ígéretes pályakezdőt. Az előbbiek közül a források Keira Knightley, Anne Hathaway és Jessica Biel nevét említik. A feltörekvő ígéretek között van Kate Mara, Charlotte Riley, és Anglia egyik kedvence, a Perzsia hercegében is feltűnt Gemma Arterton.

Kate Mara tavaly a Vasember 2-ben játszott kisebb és a 127 hours-ban nagyobb szerepet. Charlotte Riley esélyeit viszont növelheti, hogy annak a Tom Hardynak a jegyese, aki már dolgozott együtt Nolannel az Eredet forgatása során, és már az is biztos, hogy az új Batman-történetben is fog szerepelni. Gemma Arterton nemrég elvállalta a Witch Hunters című amerikai produkció egyik főszerepét, így nem valószínű, hogy lesz ideje a denevéremberrel is románcba bonyolódni.

Pletykáltak róla, de Naomi Watts és Eva Green nem szerepel a lehetséges hősnők listáján,mindkettő túl elfoglalt még az egyeztetésekhez is. Watts cunami-drámát forgat Thaiföldön, míg Green áprilisban kezd Al Pacinoval az Arbitrage című filmen dolgozni.

Két női szerepre keresnek színésznőt a Batman 3 alkotói, az egyik karakter állítólag a képregényekbenis szereplő Talia lesz. Ő a gonosz Ra's Al Ghul - akit az első részben Liam Neeson alakított - lánya, egyszerre Bruce Wayne szerelme és ellenfele. A forgatás májusban kezdődik, zömében Londonban és Los Angelesben veszik majd fel a jeleneteket.

batman 3 the dark knight rises-wide