Schwarzenegger rajzfilmhős lesz

2011.04.05. 08:50

A kaliforniai exkormányzóról The Governator címmel készül rajzfilm, árulta el Schwarzenegger az Entertainment Weekly amerikai magazinnak.

A Schwarzeneggerről mintázott rajzfilmfigura főszereplésével televízióssorozat, képregény és mozifilm is készül. "A The Governator nagyszerű szuperhős lesz, aki részben maga Arnold Schwarzenegger. A történetbe beépítjük Schwarzenegger életének elemeit, például családját és politikai tapasztalatait. A szuperhősnek szuper öltönyei is lesznek, amelyek más-más különleges képességgel látják el" - mondta Stan Lee, a Pókember alkotója, aki részt vesz a munkában.

A rajzfilmhős veszélyes ellenfeleinek legyőzésében segítők is akadnak, például a fiatal számítógépes zseni, Zeke Muckerberg. A Governator villájának pincéjében parancsnoki központ van, és az itt lévő hajók és tengeralattjárók egyenesen a tengerre futhatnak ki.

Februárban, második kormányzói hivatali ideje letelte után Schwarzenegger ismét a filmszerepek között válogat. Mióta 2003-ban elfoglalta a kaliforniai kormányzó posztját, kevés filmben szerepelt. Legutóbb 2010-ben Sylvester Stallone The Expendables - A feláldozhatók című filmjében volt egy kis epizódszerepben látható.