Kakukkfióka a Schwarzenegger családban

2011.05.17. 16:59

Kiderült, miért szakított 25 évnyi boldog házasélet után Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger: Kalifornia állam volt kormányzója tíz évvel ezelőtt gyermeket nemzett az egyik háztartási alkalmazottnak, és ezt csak idáig bírta magában tartani. A mostanában ismét a filmekkel kacérkodó baltaarcú osztrák azt nyilatkozta az LA Timesnak, hogy a balkézről fogant gyermekről ő maga számolt be feleségének.

Az afférra tíz évvel ezelőtt került sor, akkor, amikor az érintett háztartási alkalmazott már éppen egy évtizede dolgozott a Schwarzenegger családnál. Shrivernek a nő azt mondta, a gyerek a férjétől van, ő meg nem kételkedett benne. A Terminátor-filmek szűkszavú kiborgjaként elhíresült Arnold természetsen szégyelli a történteket, és nem is csodálkozott azon, hogy Shriver összepakolta a cókmókját. Válásról egyelőre nincs szó, csak különélésről.

000 PAR2003081150112

Schwarzenegger kilengésének híre nemigen érhette váratlanuk Shrivert, hiszen a 2003-as kormányzóválasztás előtt az LA Times részletesen beszámolt arról, hogyan vádolta meg harminc év alatt 16 különböző nő szexuális zaklatással az Alpok nagyétkű csődörét. A vádak között az egyszerű pöcsvillantástól a csöcsörészésen át a konkrét aktusra való buzdításig minden szerepelt, de bíróság elé egyik ügy sem került.