Schwarzenegger botránya nem érdekli a producereket

2011.05.18. 14:07

A kaliforniai exkormányzó egy hónapja jelentette be, hogy visszatér Hollywoodba egy animációs sorozatban (The Governator), és a Cry Macho című film főszerepében, amiért tízmillió dollár feletti fizetést kap. Tegnap meg az derült ki, hogy a teljes magyar kidobómezőny első számú példaképe tíz évvel ezelőtt rágerjedt a személyzet egyik nőtagjára, és nemzett neki egy gyermeket balkézről - ez pedig a családi értékek mellett korábban látványosan kiálló politikusnak elég nagy arculcsapás lehetett (a feleségéről nem is beszélve.)

Albert Ruddy, a Cry Macho producere szerint a korábbi botlás híre nem befolyásolja a film forgatását, ők augusztus 24-én nekilátnak a Cry Macho munkálatainak, és továbbra is Schwarzenegger a főszereplőjük. "Ez a pár nap arra nem volt elég, hogy befolyásolja a forgalmazási jogok eladását. külföldről pedig pont a híreknek köszönhetően várunk nagyobb érdeklődést. Nem hiszem, hogy Arnold karrierjét az események bármilyen szempontból is befolyásolnák, a rajongók nem a magánember, hanem az akcióhős miatt ülnek be a mozikba."

A 81 éves Ruddy szerint a közvélemény hamar megbocsát majd Schwarzeneggernek, és eleve, Bill Clinton életében sem okozott nagy törést a Lewinsky-botrány. "Az emberek szemében borzasztó dolgokat csinált azzal a gyakornokkal, és tessék, ma már úgy emlékeznek vissza rá, mint az USA egyik legnépszerűbb elnökére. Az vesse az első követ Arnoldra, aki még soha nem tett semmi megkérdőjelezhetőt. Nekem csak az számít, milyen teljesítményt nyújt a filmben, és szerintem van annyira profi, hogy a játákát egy ilyen ügy nem fogja befolyásolni."

Schwarzenegger és felesége
Schwarzenegger és felesége

Schwarzenegger a Cry Macho mellett a Terminator-franchise feltámasztásán is aktívan ügyködik, és az ötödik film egyik főszerepét is elvállalta. Ami az animációs tévésorozatot illeti, a gyártó A2 elnök-vezérigazgatója, Andy Heyward szerint a The Governator előkészületei ugyanúgy folytatódnak, mint eddig. "A család fájdalmában osztozunk, de ez egy tévésorozat, ami nem a valóságon alapul, így minket a mostani események nem befolyásolnak, ez csak egy kitalált történet." Annak viszont egy kicsit túl húsbavágó: a sorozatban Arnold egy olyan karakter hangját adja, aki Maria nevű felesége tudta nélkül alteregót kreál magának és titokban harcol a bűnözők ellen.