A Transformers új nője bejön a kis Indynek

2011.06.06. 14:33

A Transformers-széria férfi főszereplője, Shia LaBeof a Hero Complexnek mesélt arról, mennyiben lesz más a Transformers új női főszereplője a korábbihoz képest, és hogy mi volt Megan Fox távozásának valódi oka. A színész szerint Rosie Huntington-Whiteley a Victoria's Secretnél eltöltött bugyimodellkedős múltjával eleve nagyon meggyőző volt, és jól bírta Michael Bay kemény forgatási tempóját és stílusát is, amiről Megan Fox azt nyilatkozta korábban, hogy a rendező "egy Napóleonba oltott Hitler".

MeganFoxQuit-thumb-550x344-39237

"Sokak szerint Mike egy buja, kéjenc rendező, így a filmbéli színésznői is azok lesznek. Pedig ő csak a szexuálisan túlfűtött 16 éves korosztálynak filmez, ez az ő stílusa. És ez az, amivel szerintem Megan Fox sosem tudott azonosulni" - árulta el a színész, aki szerint a korábban ismeretlen színésznő nem tudta feldolgozni sem a rendező által ráerőltetett szexszimbólum státuszt, sem azt, hogy az első Transformers után Fox Amerika legdögösebb nőjének lett kikiáltva. Azt persze LaBeouf is elismeri, hogy Bay-ből hiányzik minden tapintat, de azzal mentegeti a rendezőt, hogy a forgatás közepén, a rohangálós őrületben "nincs idő pihe-puha bájcsevejre".

huntington

LaBeouf Sam Witwicky ügyeletes filmbéli barátnőjéről, Carly Millerről is mesélt: "Mikaela egy nagyon hűvös motoros bige volt, az új lány viszont inkább egy anyai ösztönökkel bíró, gondoskodó és házias szerető, aki akár reggeli is készít a Samnek." (via Blastr)