Az új Pókember igazi rajongója Pókembernek

2011.07.23. 18:50

Megvolt a csodálatos Pókember bemutatkozása is. Ráadásul nem sikerült rosszul, mert a rajongók végre azt érzik, visszakapnak valamit abból, amit korábban Tobey Maguire-ék elvettek tőlük.

Garfield-Comic-Con

A Social Networkben kisemmizett srácot alakító Andrew Garfield szuperlelkes a Pókember miatt, szíve szerint élete végéig játszaná a karaktert, de mi nyugalomra intjük addig, amíg nem láttuk a végeredményt.

Garfield azt is mondta, hogy Pókember megmentette az életét, erősebbé és bátrabbá tette. Igazi Pókember-rajongóként a szuperhős dresszében lépett a közönség elé, remegett a hangja, zavarban volt a közönség előtt. Az első Pókember-jelmezét kétévesen kapta Halloweenra. Íme a fellépése:

A rajongókat biztos megnyugtatja, hogy végre szakítani lehet az emós Peter Parkerrel, amivé Tobey Maguire alakította. Mentségére említsük meg, hogy a 2002 óta három részt megélt Sam Raimi rendezte Pókember 2,5 milliárd dollárt hozott.

A csodálatos Pókembernek végre van értelme 3D-ben elkészülnie, mert egy rendes akciófilm lesz, ahol a hős ugrál és repked a felhőkarcolók és házak között, ezért a rendező, Marc Webb külön találkozott James Cameronnal (az Avatarnál használt felszerelést is használták). Az előzetesen látszik is az igyekezet, végig Pókember nézőpontjából történnek az események, izgalmas:

A csodálatos Pókember most újra visszatér a gyökereihez, hogy új mázban meséljék el, mi is történt vele valójában. A héten bemutatott trailer meggyőző. A Warner Bros. megismételné a Batman-franchise feltámasztásának sikerét, amikor egy széles körben alig ismert, ám rendkívül tehetséges rendezőnek, Christopher Nolannek adta a brand feltámasztásának lehetőségét. Most ez a Nolan a producere a Pókember rebootnak. A 2012. július 2-től nálunk is látható filmet, A csodálatos Pókembert az a Marc Webb készíti, aki az utóbbi évek egyik legszemetebb, legőszintébb, legfájdalmasabb, legszórakoztatóbb szerelmes filmjét rendezte, az 500 Days of Summert.