Itt az Oscar-esélyes Tom Hanks -film trailere

2011.09.29. 12:51 Módosítva: 2011.09.29. 14:35

Már az Oscar-díj egyik komoly várományosának tartják a Tom Hanks és Sandra Bullock főszereplésével készült Rém hangosan és irtó közel című filmet, amit a háromszoros Oscar-jelölt (Billy Elliot, Az órák, A felolvasó) Stephen Daldry rendezett. Most megnézhetjük a film előzetesét.

A Jonatha Safran Foer 2005-ös regényéből készült film főhőse Oscar, akinek apja meghal a szeptember 11-i terrortámadásban. Sandra Bullock egyedül marad gyerekével, miután a férjét alakító Tom Hanks meghal. A fiú  meggyőződése, hogy apja hagyott valami különleges üzenetet neki valahol a városban, és a hátrahagyott kulccsal a megfelelő zárat kezdi keresni.

Oskart az a 13 éves Thomas Horn alakítja, aki 32 ezer dollárt bezsebelve megnyerte a népszerű amerikai tévés vetélkedő, a Jeopardy fiataloknak szól változatát. A két Oscar-díjas főszereplő, Tom Hanks és Sandra Bullock mellett Viola Davis, James Gandolfini, John Goodman és Max von Sydow kapott szerepet Daldynál. A filmet december 25-én mutatják be kisebb körben, január 20-án meg egész Amerikában.