Meghalt egy kaszkadőr A feláldozhatók 2 forgatásán

2011.10.28. 21:06

Súlyos baleset történt csütörtökön A feláldozhatók című Stallone-film folytatásának bulgáriai forgatásán, egy kaszkadőr meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbantásos jelenet közben, jelentette az AP.

A szófiai rendőrség pénteken azt közölte, hogy a kaszkadőrök egy felfújható csónakban tartózkodtak egy folyami gátnál, a bolgár főváros közelében. A robbanás körülményei ismeretlenek, a rendőrség azt sem közölte, hogy kik, milyen nemzetiségűek voltak a jelenetben szereplő kaszkadőrök.

A produkciós cég, a Nu Image - Millennium Films megerősítette a hírt és egyben közölte, hogy együttműködnek a hatóságokkal a történtek kivizsgálásában. A cég egyben részvétét fejezte ki az elhunyt hozzátartozóinak. A súlyosan sérült kaszkadőr időközben átesett egy ötórás műtéten, az orvosok sikerrel stabilizálták az állapotát.

A Sylvester Stallone jegyezte The Expendables - A feláldozhatók című film folytatása Simon West (Lara Croft: Tomb Raider, Con Air - A fegyencjárat) rendezésében készül, és Sylvester Stallone, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Jason Statham és Arnold Schwarzenegger is szerepel majd benne. A hírek szerint egyikük sem volt jelen a balesettel végződő jelenetnél, ők épp egy szállodában forgattak.

A film premierjét 2012 nyarára tervezik.