Salamon
6 °C
9 °C

Julia Roberts ráncosodó mostoha

2011.11.16. 11:43
| Módosítva: 2012.01.27. 16:40

2012 nem a világvége, hanem a Hófehérkék éve lesz. Két jól elkülöníthető történetet készítenek: az egyik egy nagyszabású fantasy, a másik egy kedves és szórakoztató mese lesz. Az előzetesek alapján annyira különbözik a kettő, hogy láthatóan még a célközönsége sem ugyanaz.

A két gonosz mostoha párbaja ígérkezik a legjobbnak: Charlize Theron és Julia Roberts nagyon beleélték magukat a karakterükbe, ez már az előzeteseken is látszik. A Tükröm, tükrömnek most adták az első előzetesét, de előtte itt van néhány fotó:

A Tükröm, tükröm című mozit Tarsem Singh rendezi, akinek Halhatatlanok című moziját múlt héten csütörtökön mutatták be itthon. Vállaltan bohóckodik a híres történettel, kedvesebb, szórakoztatóbb és a fiatalabbaknak szóló filmet készített. Az előzetesben főleg Julia Robertset látni, aki nagyon élvezi a szerepét.

Ezzel szemben készül egy igazán sötét és durva verzió is. A Hófehér és a vadász előzetesét néhány napja mi is megmutattuk: Ruper Sanders rendezése egy látványos és sötét fantasy Kristen Stewart (Twilight), Chris Hemsworth (Thor) és Charlize Theron főszereplésével. Az előzetes olyan, mintha A gyűrűk urát kereszteznék Luc Besson Szent Johannájával, elég izgalmas, ha el is tér a hagyományos feldolgozásoktól.

Ezeken kívül készül még egy Hófehérke: a Disney filmjében a hangsúlyt a törpék kapják.

Tunézia - akciók

Tengerparti pihenés ősszel, télen. Válasszon a kedvező ajánlatok közül!

Utazzon Szép-kártyával!

Belföldi kiruccanások kedvező áron. Wellness szállodák, panziók - foglaljon!