no

Imádják az Expendables 2 kamu plakátját

2011.11.19. 10:39

Péntek este óta a világ összes geekje a vhs-korszak legtökösebb akciósztárjait felvonultató Expendables 2 plakátnak örül, amiről sajnos mára kiderült, hogy csak egy lelkes rajongó munkája. A Millennium Films a Lionsgate stúdióval karöltve most sorra veteti le a posztert a legnagyobb moziblogokkal a Cinemablendtől kezdve a Slashfilmig arra hivatkozva, hogy ez csak egy hamisítvány és nem a gyártó hivatalos plakátja, ezért óriási károkat okoz a produkciónak.

expend2poster

Persze az is lehet, hogy ez az egész csak egy jól felépített gerillamarketing, bár tény, hogy a kinagyított verzióban nagyon rondák a nevek helyén virító BCHCHY meg PQKSJCODKJ betűhalmazok. Most viszont mindenki az Expendables 2-ről beszél, és biztosan rengetegen vannak, akik egy ilyen all star-plakátot szívesen kiraktak volna 25 évvel ezelőtt a szobájuk falára a Kobra, a Terminátor vagy a Paco Queruak, a halál megsemmisítő harci gépezete (eredeti cím: Hands of Steel) posztere mellé.

A 2012. augusztus 17-én mozikba kerülő filmben Sylvester Stallone, Jet Li, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham és Bruce Willis mellett végre felbukkan az első részből kihagyott Chuck Norris és Jean-Claude van Damme is. (via cinemablend)