Király Linda rapsztárral haknizott

2011.12.15. 12:11

Az SOS Love-film Aréna Pláza mozijában tartott premierjén Király Linda előadta az 1999-es slágert, a Ghetto Superstart a régen fugeesos Pras közreműködésével. A Tv2 támogatta romantikus, társkereső ügynökségről szóló mozi premierjén több teremben tartották egyszerre a vetítést, és különböző színű karszalaggal különböztették meg a vendégek celebszintjét (Orosz Barbara például a menő pinket kapta).

A premier csúcspontjának szánt eseményt, Király Llinda fellépését Klág mikroblogger komoly lélekjelenléttel rögzítette.

Linda egyébként úgy vezette fel Prast, mint aki feltalálta a hiphopot. Mi nem szeretnénk Pras Király Linda által épített szobrától az alapanyagot elhordani, és bár a Fugeest a magunk módján szerettük annak idején, de ez így nem igaz. (Itt megtalálható egyébként Mya és Pras közös száma, amibe belereppel Ol' Dirty Bastard is).

Az Arénában azért léptek fel együtt, mert közösen jegyzik a Sas Tamás rendezte film egyik betétdalát, az Untriedot. Így sikerült:



Maga a film december 15-től kerül mozikba. Eddig a történetmentes előzetesről, a stáb csúszó fizetéséről, a sztárokról és a 3d-technikáról írtunk részletesebben.