George Lucast megverték a vámpírok

2012.01.22. 20:31

A negyedik Underworld mozi, az Underwold 4. - Az ébredés című új vámpírfilm került az észak-amerikai kasszasikerlista élére a hét végén.

A Kate Beckinsale főszereplésével forgatott, Magyarországon csütörtökön a mozikba kerülő film a becslések szerint 25,4 millió dolláros (5,8 milliárd forint) bevételt hozott péntektől vasárnapig - közölte forgalmazója, a Sony Pictures.

A második helyen a George Lucas által régóta tervezett Red Tails című második világháborús film került. A Cuba Gooding jr, és Terrence Howard főszereplésével, Anthony Hemingway rendezésében készült produkció a Tuskegee Airmen, a második világháborúban harcoló, csak feketékből álló pilótacsoport történetét dolgozza fel. 19,9 milliárd forint (4,3 milliárd forint) értékben forgalmazták jegyeit a hét végén.

A Csempészek című Mark Wahlberg főszereplésével készült thriller, amely a múlt hét végén az észak-amerikai kasszasikerlista élén állt, a harmadik helyre csúszott vissza. Az izlandi Baltasar Komárkur rendezte produkcióra 12,2 millió dollárért (2,8 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők.