Kiröhögik a rajongók a gyerekbarát Stallonét

2012.01.27. 15:08

Twilight-pólót, gumilabdás gyerekmedencét, vízipisztolyt, Justin Biebert és idióta Teletubbykat montíroztak Chuck Norris és Sylvester Stallone fotóira a mérges akciófilm-rajongók, amiért Chuck Norris kibulizta Slynál az Expendables 2 gyerekbarát, PG-13-as korhatárbesorolást.

hülyesly
Fotó: joblo.com

A 2010-es Feláldozhatók a sok gyilkolászás, bullshitezés és fuckozás miatt még R kategóriába került, de Chuck Norris pár hete befenyítette Stallonét: kiszáll az Expendables 2-ből, ha benne hagyják a mocskos párbeszédeket. "Ha durván beszélnek a filmben, sok ember nem akarja majd megnézni. Nem szeretem az ilyen filmeket, nem is forgattam ilyeneket, nem káromkodtam a tévésorozatomban sem. Megmondtam Stallonénak is, hogy vagy a ronda beszédet vágja ki a filmből, vagy az én jeleneteimet. Szerencsére végül PG-13-as lett a film, úgyhogy a kölykök is nyugodtan megnézhetik".

Ön is fotosoppolt egy-két gyerekbarát Chuck Norris-mémet az Expendables 2-höz? Küldje el nekünk ide!

A nagy felháborodás után maga Sylvester Stallone spoilerezte el az alábbiakat, amin újra felidegelték magukat a rajongók: "A PG-13 korhatárról szóló pletykák igazak, de mielőtt az olvasók nekem esnének ezért, azt mondom, bízzatok bennem, ez a film minden szinten nagyszabású lesz. Van Damme hihetetlen alakítást nyújtott, és a végső párharcunkat biztos, hogy még sokáig fogják emlegetni."

hülyesly2

Az Expendables 2 augusztus 17-én kerül a mozikba, Stallone, Van Damme, Chuck Norris és Jason Statham mellett olyan híres akciósztárokkal, mint Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger. Itthon természetesen csak jóval később, szeptember 20-tól láthatjuk az öregfiúk második meccsét. (via joblo)