Újra összeáll a Monty Python

2012.01.27. 09:53

Terry Jones rendezésében film készül, és a még élő tagok lesznek benne a földönkívüliek hangjai.

Újra összeáll a Monty Python Repülő Cirkusza az Absolutely Anything című, CGI és élő szereplős film kedvéért. A nagy visszatérést a Brian életét és Az élet értelmét jegyző Terry Jones rendezi, elmondása szerint nem lesz egy klasszikus Monty Python-film, de érezni lehet majd rajta, hogy mindannyian dolgoznak vele. Az biztos, hogy lesznek benne földönkívüliek, kutya és egy angol férfi. Az eredeti tervek szerint a Monty Python négy élő tagja adj majd az ufók hangját.

John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin, Eric Idle mind örömmel jön, Graham Chapman sajnos 1989-ben elhunyt. A csapat először dolgozna együtt az 1983-as film, Az élet értelme után, amit csak egy rövid fellépés idejére szakítottak meg 1998-ban az aspeni humorfesztivál miatt, ahova egy urnában magukkal vitték Chapman porát is.

A forgatókönyvön közel két évtizeden át dolgozott Terry Jones és Gavin Scott. Az egyik szerepre Robin Williamst próbálják megnyerni, de még nem zárultak le a tárgyalások.

Terry Jones utoljára 1996-ban A békavári uraságot forgatta Cleese, Idle, Palin és Frye szereplésével. Jones az utóbbi években könyveket írt, valamint egy operát is pythonosan egy doktorról, dolgozik a Diótörő heavy metal verzióján, valamint a londoni Olimpiára is készül egy előadással.

A forgatást ősszel kezdenék Nagy-Britanniában.