Orsolya
13 °C
17 °C

Wachowskiék visszatérnek a Mátrix sikereihez

2012.03.29. 16:44
| Módosítva: 2012.03.29. 16:44

A Wachowski-testvérek visszatérnek a sikereikhez: óriási scifi franchise-ot készítenének Jupiter Ascending címmel. A produkció az évé végén indulhat be.

A Warner Bros. gyártásában készülő film főszerepeit Mila Kunis és Channing Tatum kapja. A történetről nem sokat lehet tudni, de az biztos, hogy a Mátrixszal világsikeressé váló rendezőpáros visszatér a scifihez, ráadásul egyből trilógiát terveznek. A Deadline beszámolója szerint ez lesz a legnagyobb scifi franchise a Mátrix óta. Persze csak akkor lesz trilógia, ha az első rész jól szerepel a mozikban.

A trilógiát Channing Tatumnak kell elvinnie, aki eddigi filmjei alapján akár képes is lehet erre. A Step Up című táncos-romantikus filmből érkező színészre bízták a GI Joe-kat, a Bunyót, a májusban mozikba kerülő 21 Jump Streetet. Mellé az utóbbi időszak egyszerre szép és humoros Mila Kunist állítják, aki az igazi áttörést A fekete hattyú című filmben érte el Natalie Portman mellett, de jelentősen javított a Barátság extrákkal című mozin is.

Őszi wellness a Mátrában

Feltöltődés, hegyek, kirándulás, wellness pihenés. Szállások 3500 Ft / fő / éjtől.

Jön a síszezon, irány Ausztria!

Hamarosan itt a síszezon, foglaljon szállást, hogy ne maradjon le a kedvező ajánlatokról! 11500 Ft / apartman / éjtől