Bertold
2 °C
7 °C

Wachowskiék visszatérnek a Mátrix sikereihez

2012.03.29. 16:44
16 hozzászólás

A Wachowski-testvérek visszatérnek a sikereikhez: óriási scifi franchise-ot készítenének Jupiter Ascending címmel. A produkció az évé végén indulhat be.

A Warner Bros. gyártásában készülő film főszerepeit Mila Kunis és Channing Tatum kapja. A történetről nem sokat lehet tudni, de az biztos, hogy a Mátrixszal világsikeressé váló rendezőpáros visszatér a scifihez, ráadásul egyből trilógiát terveznek. A Deadline beszámolója szerint ez lesz a legnagyobb scifi franchise a Mátrix óta. Persze csak akkor lesz trilógia, ha az első rész jól szerepel a mozikban.

A trilógiát Channing Tatumnak kell elvinnie, aki eddigi filmjei alapján akár képes is lehet erre. A Step Up című táncos-romantikus filmből érkező színészre bízták a GI Joe-kat, a Bunyót, a májusban mozikba kerülő 21 Jump Streetet. Mellé az utóbbi időszak egyszerre szép és humoros Mila Kunist állítják, aki az igazi áttörést A fekete hattyú című filmben érte el Natalie Portman mellett, de jelentősen javított a Barátság extrákkal című mozin is.

Csapatépítés, esküvő, szülinap?

Elindult a Travelo rendezvény melléklete, mely mostantól jobbnál jobb tippekkel könnyíti meg életét!

Nyaralni megy? Kötött már utasbiztosítást?

Elég egy gyomorrontás, vagy egy fogfájás ahhoz, hogy a nyaralás rémálommá változzon. Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!