Brad Pitt végre eljegyezte Angelina Jolie-t

2012.04.14. 17:46

"Igen, most már hivatalos: megvolt az eljegyzés. A gyerekek örülnek, a gyűrűt maga Brad Pitt tervezte" - nyilatkozta Brad Pitt menedzsere, Cynthia Pett-Dante. Az eljegyzési gyűrű Robert Procop Beverly Hills-i ékszerész műhelyében készült.

A Jolie-Pitt pár Berlinben, 2012. februárjában.
A Jolie-Pitt pár Berlinben, 2012. februárjában.
Fotó: Gerard Julien

Brangelináék a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith című akcióvígjáték forgatásán gabalyodtak egymásba, ahol olyan fülledtre sikerült a szexjelenetük, hogy ki kellett vágni a PG13-besorolású filmből. Többek között ez volt az oka annak, hogy 2005 októberében véget ért Brad Pitt és Jennifer Aniston öt éveig tartó házassága. A 49 éves Pitt és a 36 éves Jolie a színésznő három örökbe fogadott gyerekei, a 10 éves Maddox, a 8 éves Pax és a 7 éves Zahara mellett a három sajátot (az 5 éves Shiloh-t és a 3 éves ikreket, Knoxot ésVivet) is együtt nevelik.

Brangelináék korábban éveken keresztül azt hangoztatták, hogy nem házasodnak össze addig, amíg Amerikában nem legalizálják a melegházasságot, de mivel Connecticut, Iowa, Massachusetts, New Hampshire, Vermont és New York után idén már Washingtonban is engedélyezték az azonos neműek esküvőjét, úgy tűnik, a celebpár sem halogatta tovább a nagy bejelentést. (via Hollywood Reporter)