Hermina
19 °C
31 °C

Komor hangulatú előzetes Pókembernek

2012.04.16. 15:38
2 hozzászólás

Július 3-án érkezik az amerikai mozikba a SONY Spider-Man rebootja, A csodálatos pókember, amiben tulajdonképpen megint előről kezdjük a történetet, de ezúttal 3D-ben. Marc Webb rendező szerint az új film nem a 2002-es Sam Raimi féle projekt szimpla újrája lesz, és ezt erősítgeti a címszereplő Andrew Garfield is - majd meglátjuk. A most kiadott, japán feliratos trailer olyan jeleneteket is tartalmaz, amiket az amerikai előzetes nem, és sokkal komorabb, sötétebb, mint az első trailer volt. A film Peter Parker gimis éveivel kezdődik, azokkal amikor a zseniális intelligenciájú, de magányos fiú egyszerre próbálja kideríteni, mi történt a szüleivel, igyekszik Gwen Stacy (Emma Stone) nevű csajával harmonikus kapcsolatot kialakítani, no meg póktulajdonságait próbálgatja.

Utazás aggodalom nélkül?

Elég egy gyomorrontás, vagy egy fogfájás ahhoz, hogy a nyaralás rémálommá változzon. Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Nyaralás Bükfürdőn

Őrületes kalandpark, Európa egyik legmenőbb golfpályája, és az ország második legnagyobb gyógy- és élményfürdője várja az egész családot.