Magyarok is sztriptízelnek Bruce Willisnek

2012.04.27. 10:07

Magyar lányok is vetkőznek a Bruce Willis (57) főszereplésével Budapesten forgatott Die Hard 5.-ben. A Blikk megtalálta az egyik lányt, aki a melltartóját ledobja a filmben. Mindezért napi hatvanezer forintos gázsit kap az egykori nyuszilány, Bernáth Cecília, akit úgy azonosítanak, hogy Tóth Gabi exének, Nagy Rolinak a barátnője.

Bernáth Cecília több napig forgat a Die Hard 5 stábjával. "Remélem, személyesen is találkozhatok Bruce Willisszel, de nem tudhatunk előre semmit, mert mindig csak a forgatási helyszínen tudjuk meg pontosan, mi is lesz a feladatunk" – nyilatkozta az  explaymate, akit társaival együtt egy ügynökség szervezett be a produkcióba.

"Három forgatási napra szerződtem a produkcióval, néhány jeleneten már túl is vagyunk. Volt például olyan, amikor egy lenge szexi ruhában voltam, majd lekerült rólam a melltartó is. A mellemet fegyverekkel is cirógatták, és táncolnom kellett egy pici színpadon – mesélte.

Az erotikus jelenetek egy részét a héten, a Nyugati pályaudvar közelében lévő szórakozóhelyen vették fel. A helyszínt egy moszkvai lokálnak rendezték be, prostik és nehézfiúk mulatoztak ott.

A Blikk szerint Bruce Willisnek már lefoglaltak egy második kerületi villát, ahol még a szomszédokkal is titoktartási szerződést írattak alá. Andy Vajna a Nobuban fogadást ad majd a főszereplő tiszteletére.

A május közepéig tartó forgatás részletes menete és a lezárt utcák teljes listája a BKK honlapján is megtekinthető.

Ha bárkinek információja van arról, hogy az ő háza előtt forog a Die Hard 5 egyik jelenete, azonnal küldjön egy mailt erre a címre.