A Die Hard 5 igazi apa-fia történet lesz

2012.05.02. 14:09

A 20th Century Fox vezérigazgatója, Tom Rothman némi fuckozással adta elő a CinemaCon nevű geekrendezvényen, mennyire jó apa-fia történet lesz a Die Hard 5, amiben megismerjük az atlétatrikós akcióhős, John McClane (Bruce Willis) fiát, Jack McClane-t is.

Bulizó, autózó vagy vetkőző statisztát alakít a Budapesten készülő Die Hard 5-ben? Pont az ön háza előtt forgat akciójelenetet Bruce Willis? Azonnal írjon nekünk erre a címre!

"John azt hiszi, a fia igazi balfasz, ám valójában pont az ellentéte: sokkal tökösebb akcióhős, mint amilyen az apja volt a klasszikus Die Hard-filmekben" - utalt a Fox-főnök arra, hogy a 2007-ben mozikba Die Hard 4-et az antidohányos főhős és a gyerekbarát  PG13-as korhatár miatt miatt nem igazán tekinti a hivatalos kánon részének. "Már most imádom az új részt. Tele lesz meglepetésekkel: John McClane, az első számú amerikai akcióhős Oroszországba megy seggeket szétrúgni, ráadásul az apa-fia szálból kiderül majd, hogy amilyen jó zsaru, annyira pocsék szülő volt az elmúlt évtizedekben."

A Die Hard-széria ötödik része 2013. februárjában kerül majd a mozikba A Good Day to Die Hard alcímmel. A film Moszkvában játszódó jelenetei április közepe óta készülnek Magyarországon a World War Z-t is Budapestre hozó Mid Atlantic Filmsnek köszönhetően: a stáb autós üldözést forgatott a Vörösmarty utcában, gengszterbulit szervezett a Nyugatinál, a hosszú hétvégén erkélyjelenetet vett fel a Dózsa György úti MÉMOSZ-székházban, ezen a héten pedig lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utat. (via geektyrant.com)