Magyarországra érkezett Bruce Willis

2012.05.03. 15:12

Feleségével, Emma Heming Willisszel és hathetes gyermekével csütörtökön Budapestre érkezett Bruce Willis amerikai filmszínész az A Good Day to Die Hard című szuperprodukció forgatására, írta az MTI. A sztár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljára érkezett, ahol Adam Goodman, a film magyarországi producere várta.

Bruce Willis április elején született, Mabe Ray Willis nevű gyermekét takarta a sajtó elől, ő azonban kedélyesen integetett a fotósoknak, és a helyszínen várakozó rajongóknak. Csizmában szállt le a repülőről, erre a film történetbeli helyszíne miatt kerülhetett sor. A film a történet szerint főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney alakít.

Bruce Willis rendőri biztosítással hagyta el a helyszínt.

A Die Hard-sorozat ötödik darabja, aminek munkálatai már több mint egy hete folynak Budapest belvárosában, 86 napig forog Magyarországon több helyszínen. A filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, ám a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarországot választotta.

A film rendezője John Moore, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették.

Bulizó, autózó vagy vetkőző statiszta a Budapesten készülő Die Hard 5-ben? Pont az ön háza előtt forgat akciójelenetet Bruce Willis? Azonnal írjon nekünk erre a címre!