18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hasselhoff iszonyúan tahó a Piranha 2-ben

2012.05.21. 12:40 Módosítva: 2012.05.21. 12:41

Lógó, szőrös zsírmelleket villantva, önelégült bunkóként káromkodik a Baywatch zenéjére a büngyürhajú egykori sorozatsztár, David Hasselhoff, aki ezúttal saját magát alakítja a Piranha 3DD-ben:

Az itthon június 14-én mozikba kerülő, térhatású ZS-film sztorija röviden: a Viktória-tónál történt első pirahnainváziót már mindenki elfelejtette, boldog-boldogtalan a frissen átadott vízi vidámparkba jár csobbanni. A bogaras tengerbiológus, Christopher Lloyd viszont rájön, hogy a mutáns szörnyhalak új generációja már a fémet is képes átrágni, így vízvezetékekben úszkálva akár a szűzies főhősnő kádjából is ki tud ugrani, hogy halálra sokkolja (vagy röhögtesse) a nézőt, úgyhogy a puskalábó Ving Rhamesnek és az új főszereplőknek (Katrina Bowden, Danielle Panabaker és a pirahnákat nyersen zabáló tahó, Gary Busey) megint ki kell füstölnie a gyilkos halak fészkét. A Piranha 3DD rendezője a Dög-A dög 2. - Darálós pillanatok-A dög 3 trilógiát jegyző John Gulager, a forgatókönyvet pedig a Fűrész-folytatásokat író Marcus Dunstan-Patrick Melton páros rakta össze. (via movieweb)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport