Orosz bugyimodell domborít a Die Hardban

2012.06.02. 11:15 Módosítva: 2012.06.02. 13:36

Julija Sznigir után egy újabb orosz bombázó, Anne Vyalitsyna is csatlakozott a Die Hard - Drágább, mint az élet stábjához, írja a Movieweb, bár a szőke modell pontos szerepét egyelőre nem tudni. A ’86-os születésű lány Anne V néven robbant be a divatszakmába, miután egy ügynökség felfedezte Szentpéterváron. Híres arról, hogy 2005 óta folyamatosan szerepel a Sports Illustrated Swimsuit címlapján, rendszeresen felbukkan a Victoria's Secret divatshow kifutóján és még Leonardo DiCapriót is elcsábította 2009-ben.

Anne Vyalitsyna ruhában, Kate Upton bikiniben
Anne Vyalitsyna ruhában, Kate Upton bikiniben
Fotó: Michael Loccisano

A 2013. februárjában mozikba kerülő ötödik Die Hard filmben Budapest helyettesíti Moszkvát: itt veri szét a helyi maffiát az idősödő John McClane (Bruce Willis) és a balfasznak tartott fia, Jack (Jai Courtney), akiről a történet folyamán kiderül, hogy valójában még az apjánál is tökösebb akcióhős. Bruce Willis az elmúlt hónapokban forgatott már az üres MTV-székházban, taxizott az 56-osok terén, keménykedett az Erzsébet hídon és a Párizsi Udvarban, ezen a hétvégén pedig a Hősök terét veri szét.

Bulizó, vetkőző vagy halott statiszta a Budapesten készülő Die Hard 5-ben? Pont az ön háza előtt forgat akciójelenetet Bruce Willis? Azonnal írjon nekünk erre a címre!