Csak lesz Dühöngő bika 2

2012.06.16. 16:50

Pár hónapja egy mozis szaklap faggatta Matrin Scorsese Oscar-díjas rendezőt arról, hogy milyen lenne a Dühöngő bika 2, azaz hogyan képzeli el Jake LaMotta történetének folytatását. Scorsese azt válaszolta, hogy fogalma sincs, de ha valakinek van ilyen terve, azt szívesen elolvasná. Nos, ennél egy lépéssel tovább ment egy Martin Guigui nevű rendező, akiről még a legalvakultabb filmrajongók sem nagyon hallottak, és már forgatja is a folytatást, ami egyben előzmény is.

De Niro és Scorsese

A Dühöngő bika 2-ben William Forsythe alakítja majd az idős Jake LaMottát, Mojean Aria pedig a fiatalt. Az első filmben a bokszolót Robert De Niro játszotta. A film szereposztása jól sikerült, Joe Mantegna, Tom Sizemore, Penelope Ann Miller, Natasha Henstridge, Alicia Witt, Ray Wise, Harry Hamlin, Bill Bellamy és James Russo is szerepel benne, ha minden igaz. A forgatás a Universal stúdióban zajlik éppen, Alicia Witt két képet ki is tolt a Twitterre róla.

A film a hivatalos leírás szerint LaMotta élettörténetének folytatása, amiben szó lesz mind a hat házasságáról, arról, hogyan került a rivaldafénybe a Dühöngő bikának köszönhetően és hogyan bukta el az összes pénzét nem sokkal később, de szó lesz a sportoló fiatalkoráról is, karrierje első mecseiről és így tovább.