Így bénította meg Bruce Willis az M3-ast

2012.07.17. 16:18 Módosítva: 2012.07.17. 16:39

Kommentelőinknek is sok bosszúságot okozott Bruce Willis és a Die Hard 5 stábja, mivel vasárnap lezárták az M3-as autópálya kivezető szakaszát a Kassai tér és a Sárrét park között. A forgatás hajnali 4-kor kezdődött és este 10-ig tartott, az egyik olvasónktól kapott videó tanulsága szerint a kopott, hatsávos autópálya és a szürke zuglói panelházak tökéletes moszkvai látkép lesznek a Die Hard - Drágább, mint az életed címmel jövőre mozikba kerülő akciófilmben.

A forgatáson egyébként nem lehetett látni Bruce Willist, csak a kopasz dublőrét. Régi ismerősként bukkant fel viszont hatkerekű Cougar páncélautó és a Moszkvai Gázművek kék Mercedes Sprintere, amit hétről-hétre durvábban tör össze a stáb: most már a lámpái is hiányoznak.

A Die Hard 5 Moszkvában játszódó jelenetei április közepe óta készülnek Magyarországon a World War Z-t is Budapestre hozó Mid Atlantic Filmsnek köszönhetően, 11 milliárd forintból. A történet szerint a korábbi részek tökös amerikai zsaruja, John McClane (Bruce Willis) Oroszországba kénytelen utazni, mivel az időközben felnőtt fia, Jack (Jai Courtney) az ottani maffiózók fogságába esett, egy terroristákkal barátkozó tábornok pedig meg akarja ölni a Moszkvába látogató amerikai elnököt. Az apa-fiú kapcsolatot is boncolgató cop buddy-film 2013. februárjában kerül a mozikba.

Vetkőző, autózó vagy halott statiszta a Die Hard 5-ben? Bruce Willis útlezárása miatt késett el a munkából? Pont az ön háza előtt forgat akciójelenetet a stáb? Írjon részletes élménybeszámolót erre a címre!