Másik trailert kapott a várva várt Hobbit

2012.08.06. 09:30 Módosítva: 2012.08.06. 09:31

Alternatív trailert kapott a grandiózus duplafilmnek szánt Hobbit december 14-én mozikba kerülő első része: Peter Jacksonék kidobták a trollokkal verekedős részt és Gandalf párbaját, helyette most azt láthatjuk, ahogy Bilbó a Bakacsinerdőben bujkál, a főszereplők pedig a fák között rohangálnak fejvesztve (1:57-1:59).

Korábban mi is megírtuk, hogy Peter Jackson nem akar megállni a duplarészes Hobbitnál, Tolkien jegyzetei és a Gyűrűk Ura függeléke alapján egy harmadik filmmel bővítené trilógiává a tizenhárom törpe sárkányvadászatát (a Szilmarilokból viszont nem lesz mozifilm, mert a Tolkien-örökösök nem adták el a jogokat).

A Smaug nevű tűzokádó ellen vonuló csapatban Gandalfot szokás szerint Ian McKellen alakítja, Elrondot Hugo Weaving, Gollamot pedig Andy Serkis, utóbbitól szerzi meg az Egy Gyűrűt a fiatal Bilbó, Martin Freeman. Bár Frodó, Galadriel, Szarumán és Legolas az eredeti könyvben nem szerepeltek, Elijah Wood, Cate Blanchett, Christopher Lee és Orlando Bloom is felbukkannak majd, erősítve a kontinuitást. Ez volt egyébként a Hobbit korábbi trailere: