Hobbit-alkalmazást dobott piacra a Warner

2012.09.12. 10:53
A Hobbit körüli izgalmakat iPhone-alkalmazással fokozza a Warner, amiben először láthatunk képet Legolas apjáról, az elf királyról.

A Warner megjelentetett egy iPhone-alkalmazást, amivel egy rakás új képkockát meg lehet nézni A hobbitból – adta hírül a Totalfilm. Ezzel a kiadó tovább fokozza a Váratlan utazás című első epizódot megelőző izgalmakat. Az applikáció Hobbit Movies névre hallgat, és számos kulisszák mögött készült képet tartalmaz.

Vannak benne részletek a film sztorijából, képek a szereplőkről és Középfölde jól ismert térképének egy gyönyörű felbontású verziója is megtalálható a csomagban. A sok harcedzett törpéről készült fotó mellett a legizgalmasabb, hogy először került nyilvánosságra kép Legolas apjáról, a tünde király Thranduilról, akit Lee Pace játszik. A többi fotó a törpék ténykedéseit örökítette meg, Richard Armitage gorombán néz Tölgyfapajzsos Thorin szerepében, mellette egyik leghűségesebb embere, a Kilit alakító Aiden Turner készülődik a harcra.

A hobbit – Váratlan utazás magyarországi bemutatója december 13-án lesz. A trilógiává bővült eposz második és harmadik epizódjának hivatalos címeit nemrég jelentették be. A második rész The Desolation Of Smaug címmel kerül a vászonra egy évvel később, a befejező epizódot, a There And Back Againt pedig 2014. július 18-án láthatjuk.