Nem akarnak Szex és New York 3-at

2012.10.19. 12:17

Egyre kevésbé valószínű, hogy lesz Szex és New York 3, miután a sorozatban és persze az eddigi filmekben is Mirandát alakító Cynthia Nixon bejelentette, hogy szép volt, jó volt, de ennyi elég a New York-i milfek picsogásából.

Az 1998 és 2004 közötti futott HBO-sorozat első filmes adaptációja 2008-ban jött ki, akkor 152 millió dolláros forgalmat produkált, ezért még egyszer nekifutottak a magabiztos nőkről kiderül, hogy mégsem olyan magabiztosak történetszálnak, és 2010-ben a második résszel is össze tudtak kaparni 95 milliót. Pedig az akkor már elég ráncos szupernők Abu-Dzabiba utaztak, és az egész film olyan volt, mint egy Fejős Éva regénybe oltott turisztikai magazin.

De nem csak Cynthia Nixon vesztette el a lelkesdését, a Mr Biget, azaz a nagymenő álompasit játszó Chris Noth is nemet mondott a harmadik részre szóló felkérésére a Hollywood Reporter szerint. Sarah Jessica Parker viszont nagyon is lelkes, ami nem meglepő, hiszen nem csak főszereplője, de producere is a franchise-nak. Parker szerint már alakul a sztori, és legalább olyan jó lesz, mint a második rész.A producer szerint nem baj, ha a régi szereplők közül nem mindenki akar majd résztvenni a forgatásba, a történet elég érdekes ahhoz, hogy elvigye a filmet.