Véletlenül 18 forintért árulta a pólókat a H&M

2016.01.28. 16:12

Véletlen árazási hiba történhetett, amikor a webshopban 2990 Ft-ról 18 Ft-ra árazta le a gyerekpólókat a H&M. A szemfüles anyukák persze egymásnak adták az infót, nagyjából húsz perc alatt elfogyott az összes póló.

Screenshot 2016-01-28-14-28-36.png

Egy olvasónk elmondása alapján, egy kismama ruhacsoportba írta be egy anya a Facebookon, hogy elronthatták a pólók árát, mert 18 Ft-ba kerülnek, ezután mindenki elkezdett őrülten rendelgetni. Olvasónk elmondása szerint volt, aki 10-20 darabot is vett, nagyobb méreteket is, hogy majd belenő a gyerek. Sajnos a lányok most rosszul jártak, mert csak a galléros fiú pólókat árazták le a 18 forintra, abból viszont négyféle színben, öt méretet is. A szállítási költség 890 Ft, ami azt jelenti tehát, hogy 1000 Ft-ért postaköltséggel együtt is hat gyerekpólót lehetett kapni.

Az anyukák már mémeket is gyártottak a pólók ünneplésére. Olvasónk felhívta a cég ügyfélszolgálatát, ahol elmondták, hogy hiba történt, de természetesen aki ennyiért rendelte meg apólót, annak ennyiért szállítják. A H&M-re rájár a rúd, épp tegnap írtuk meg, hogy egy magyar pszichológus érte el, hogy az egyik pulóverüket visszavonták, mert engedély nélkül szerepelt rajta Rorschach-teszt egyik ábrája. 

Ha tehát valaki az ön közelében H&M gyerekpólókkal bizniszelne, ne feledje, hogy valószínűleg 18 Ft-ért vette!

Az árazás miatt kerestük a H&M-et is, de a cikk megjelenéséig nem kaptunk választ, hogy pontosan mi történhetett. A hibát elismerték, illetve Dévényi Patrícia, a magyar H&M sajtósa megerősítette, hogy 

a feltüntetett eladási árért szállítják ki a pólókat.