Balatonfüred legszebb részén futják majd a maratont

2016.04.21. 15:17

Április 30-án jön Balatonfüreden a Runner's World run, amin a rövidebb távoktól kezdve egészen a maratonig futhatnak a résztvevők. Eddig már több mint 1300-an neveztek a versenyre. 

A balatonfüredi Tagore sétányt és a Vitorlás teret is érintő partmenti útvonalon a következő távokon lehet indulni:

  • A 6,5 kilométert teljesítők „fél kört” futnak a következő pontok érintésével: Vitorlás tér, Zákonyi Ferenc utca, Anna sétány, régi tihanyi út, fordító, Anna sétány, Zákonyi Ferenc utca, Vitorlás tér.
  • A 10,5 kilométert teljesítők egy kört futnak a következő pontok érintésével: Vitorlás tér, Zákonyi Ferenc utca, Anna sétány, régi tihanyi út, fordító, Anna sétány, Zákonyi Ferenc utca, Vitorlás tér, Tagore sétány, Aranyhíd sétány, Germering utca, Munkácsy Mihály utca, Tagore sétány, Vitorlás tér cél.
  • A félmaratonisták két kört, 21 km-t tesznek meg ezen az útvonalon.
  • A maratonisták pedig négy kört, 42 km-t futnak majd ugyanezen pontok érintésével.

Érdekesség, hogy a rajt előtt és a célba érkezés után is lehetőség lesz masszázst igénybe venni. A befutók érkezési sorrendben vehetik majd igénybe egy gyors, maximum 10 perces frissítő masszázst.

Az indulók között ott lesz többek között a rádiós Rákóczi Feri is, aki a félmaratoni távot teljesíti majd. A versenyről bővebb információkat a nyári NN Ultrabalatont is szervező Maratonman honlapján lehet olvasni>>>