Faszkodás a pavilonban

2005.10.01. 22:55
Tart-e valamerre a pornóipar? Érezhető bárminemű fejlődés akár a piac szereplői, akár fogyasztói viselkedésében? Akik még nem voltak pornókiállításon, egyszer mindenképp érdemes kipróbálni, de másodszorra inkább izzadják be magukat egy zártkörűbb "szakmai" kokszpartira.
Elvárások nélkül közelítettük a SAP-csarnokból a BNV nagyobb területére költözött 10. Erotika-kiállítást, minthogy két éve egyszer már rácsodálkoztunk a jelenségre. Kiderült, azóta semmi nem változott. Az egyetlen dolog, ami komolyan megérintett, hogy excsajom Ultra7 vibrátora 1x ezer forintról ötezerre apadt, pedig még mindig az néz ki a legjobban és funkcionálisan sincs szégyellnivalója 4-5-ször annyiba kerülő kortársaival szemben (talán fizikai elváltozásokat okoz?).

Ismétlés a *ás atyja


Klikk a képre!

Az egész helyet sikerült takkra ugyanúgy berendezni, mint két éve (gondolom mindig hasonlóan nézett ki), fantáziának nyoma sincs. Pedig el lehetett volna sütni akár a színpad körül egy sor joghurtitallal töltött dekorációs műfaszt, vagy bármit, de a szervezők úgy tűnik, elégedettek a jól bevált színes reflektorok és kétoldali kivetítők nyújtotta látvánnyal. A csöcsök átjönnek, semmi kétség.

A színpadról amúgy a különböző ruhákról meztelenre vetköző, majd különböző tárgyakat magukba dugdosó luvnyák között megállíthatatlanul áradnak a konferansziékből a hely szellemiségéhez passzentott ótvar szexes szóviccek és beszólások, ami hamar a képződmény bal oldalán felhúzott alkoholméréshez tántorítja a látogatókat.

Míg egy klasszikus béenvés vásáron arról ismerszik meg az átlagjúzer, hogy szatyorszámra halmozza a színes prospestusokat, itt annyi a különbség, hogy a férfiak digitális turistagépekkel vakuzgatják a fellépők, hostesszek és szórólapos csajok fedetlen testrészeit. A bátrabbak közös képet csinálnak a bé-cé-zsé-kategóriás előadóművészekkel, amivel majd villoghatnak a haverok előtt. A nők persze bírják ezt, minél nagyobb optikával közelítenek feléjük, annál lelkesebben és tovább pózolnak.

A közönség amúgy teljesen vegyes. Az agresszíven sminkelt ötvenes könyvtárosnőtől a nagycsaládosokig mindenki képviselteti magát, legfeljebb a gyereket köti egy fához a bejáratnál. Egetverő szociotrippre azért kevés a hely, aki igazán trippes élményre vágyik, annak még mindig a varásnap hajnali Mekdonáldsz a tuti az Oktogonon, majd onnan a bolhapiac.

Húspiaci körséta

Ha valami történt az elmúlt két évben, az annyi, hogy tiszul és összpontosul a piac. A garázscégek eltűntek, nagyapa díjnyertes farkának házilag motorizált mása nem riogatja a nagyérdeműt, és a bugyuta társasjátékok is elsüllyedtek.


Ha Ön felnőtt, tekintse meg képeinket!

Fogyóban vannak a szexmagazinok is, feltörtek viszont az internetes formációk. A Mellesleg.hu plazmavetítőkön tolja a hardkórt az emberek arcába az egyik legnagyobb standon, és a machomédiás srácok is beszivárogtak vicceskedő pólóikkal.

Az egyik legnagyobb csalódást Beate Ushe boltja okozta. Azt hinné az ember, hogy a frissen betelepült szexshop jókorát villant, ehelyett 2x2 méteres standján mindössze szórólapjukhoz lehet hozzájutni. Szintén hiába kerestük a pornóipar utóbbi években terjedésnek indult innovációit. A méregdrága szilikonbabáktól a zenés klitoriszvibrátorig semmilyen luxustermék vagy újdonság nem érte hazánkat.

Ennek tudatában legközelebb olyan 5 év múlva jelentkezünk a nanovibrátorok és a bőr alá ültethető illetve távolból agystimuláló eszközök és a genetikailag módosított serkentőszerekkel dúsított zöldséggyümölcsök megjelenésének idején.