Judit
-2 °C
8 °C

Faszkodás a pavilonban

2005.10.01. 22:55
Tart-e valamerre a pornóipar? Érezhető bárminemű fejlődés akár a piac szereplői, akár fogyasztói viselkedésében? Akik még nem voltak pornókiállításon, egyszer mindenképp érdemes kipróbálni, de másodszorra inkább izzadják be magukat egy zártkörűbb "szakmai" kokszpartira.
Elvárások nélkül közelítettük a SAP-csarnokból a BNV nagyobb területére költözött 10. Erotika-kiállítást, minthogy két éve egyszer már rácsodálkoztunk a jelenségre. Kiderült, azóta semmi nem változott. Az egyetlen dolog, ami komolyan megérintett, hogy excsajom Ultra7 vibrátora 1x ezer forintról ötezerre apadt, pedig még mindig az néz ki a legjobban és funkcionálisan sincs szégyellnivalója 4-5-ször annyiba kerülő kortársaival szemben (talán fizikai elváltozásokat okoz?).

Ismétlés a *ás atyja


Klikk a képre!

Az egész helyet sikerült takkra ugyanúgy berendezni, mint két éve (gondolom mindig hasonlóan nézett ki), fantáziának nyoma sincs. Pedig el lehetett volna sütni akár a színpad körül egy sor joghurtitallal töltött dekorációs műfaszt, vagy bármit, de a szervezők úgy tűnik, elégedettek a jól bevált színes reflektorok és kétoldali kivetítők nyújtotta látvánnyal. A csöcsök átjönnek, semmi kétség.

A színpadról amúgy a különböző ruhákról meztelenre vetköző, majd különböző tárgyakat magukba dugdosó luvnyák között megállíthatatlanul áradnak a konferansziékből a hely szellemiségéhez passzentott ótvar szexes szóviccek és beszólások, ami hamar a képződmény bal oldalán felhúzott alkoholméréshez tántorítja a látogatókat.

Míg egy klasszikus béenvés vásáron arról ismerszik meg az átlagjúzer, hogy szatyorszámra halmozza a színes prospestusokat, itt annyi a különbség, hogy a férfiak digitális turistagépekkel vakuzgatják a fellépők, hostesszek és szórólapos csajok fedetlen testrészeit. A bátrabbak közös képet csinálnak a bé-cé-zsé-kategóriás előadóművészekkel, amivel majd villoghatnak a haverok előtt. A nők persze bírják ezt, minél nagyobb optikával közelítenek feléjük, annál lelkesebben és tovább pózolnak.

A közönség amúgy teljesen vegyes. Az agresszíven sminkelt ötvenes könyvtárosnőtől a nagycsaládosokig mindenki képviselteti magát, legfeljebb a gyereket köti egy fához a bejáratnál. Egetverő szociotrippre azért kevés a hely, aki igazán trippes élményre vágyik, annak még mindig a varásnap hajnali Mekdonáldsz a tuti az Oktogonon, majd onnan a bolhapiac.

Húspiaci körséta

Ha valami történt az elmúlt két évben, az annyi, hogy tiszul és összpontosul a piac. A garázscégek eltűntek, nagyapa díjnyertes farkának házilag motorizált mása nem riogatja a nagyérdeműt, és a bugyuta társasjátékok is elsüllyedtek.


Ha Ön felnőtt, tekintse meg képeinket!

Fogyóban vannak a szexmagazinok is, feltörtek viszont az internetes formációk. A Mellesleg.hu plazmavetítőkön tolja a hardkórt az emberek arcába az egyik legnagyobb standon, és a machomédiás srácok is beszivárogtak vicceskedő pólóikkal.

Az egyik legnagyobb csalódást Beate Ushe boltja okozta. Azt hinné az ember, hogy a frissen betelepült szexshop jókorát villant, ehelyett 2x2 méteres standján mindössze szórólapjukhoz lehet hozzájutni. Szintén hiába kerestük a pornóipar utóbbi években terjedésnek indult innovációit. A méregdrága szilikonbabáktól a zenés klitoriszvibrátorig semmilyen luxustermék vagy újdonság nem érte hazánkat.

Ennek tudatában legközelebb olyan 5 év múlva jelentkezünk a nanovibrátorok és a bőr alá ültethető illetve távolból agystimuláló eszközök és a genetikailag módosított serkentőszerekkel dúsított zöldséggyümölcsök megjelenésének idején.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.