Kielégít a komputerem

2003.10.08. 20:15
A korszerű, monitorbámulástól véres retinájú ember egy idő múlva okszerűen elkezd közeledni a számítógépéhez, mint tárgyhoz is, hiszen több időt tölt vele, mint mondjuk a családjával. Az óvatos ismerkedés korszakában tréfásnak gondolt kis tárgyakat helyez a monitorra, aztán jönnek a képernyő szélére, majd a házra ragasztott matricák, manuálisan fixált júzerek esetében a hímzett vagy batikolt kiegészítő textíliák. Ahogy melegszik a gép-ember viszony, szóba kerülhet a dizájnolt, áramvonalas, átlatszó oldalú vagy világítós számítógépház, az összecsavarható plasztik billentyűzet és társai. A kapcsolat személyessé válásával a viszony könnyen túlléphet a felszínes díszítgetésen és átcsaphat szexuálisba is.
A jelek szerint a helyzet mostanában kezd megérni arra, hogy az átlagos felhasználó direkt nemi kapcsolatot kezdeményezzen az íróasztalán zümmögő, alaphelyzetben egyáltalán nem szexi komputerrel. A high-tech kütyükkel foglalkozó Gizmodo blogon találtuk rá a Matrix Vibe fantázianevű, USB-portról működő vibrátorcsaládra . A lapított kindertojásra emlékeztető eszközt egyszerűen csatlakoztatni kell a laptop vagy az asztali gép USB-aljzatára, majd manuálisan beállítani a 10 rezgési fokozat egyikét, hogy perceken belül "eggyé válhassunk laptopunkkal", ahogy a gyártó cég költőien megfogalmazta. A szerkezet ugyan a komputer meghosszabbított péniszeként (nyelveként?) funkcionál, de mégsem igazán használja ki, hogy számítógépről működik: szoftver nem kell hozzá, gépünk valójában csak áramforrásként funkcionál.

A GrandTec cég szintén most hozott ki egy hasonló eszközt, de a vállalat marketingesei nyilván nem hallottak a fékezhetetlen libidójú magyar rádiósról, így eufemisztikusan csak "személyi masszőrnek" nevezik a szerkezetet, amely nyilvánvalóan egyetlen célt szolgál. Az USB-masszőr párnácska alakú feje a gyártó ajánlószövege szerint megkönnyíti a komputer előtti üldögélést.

Húzd meg a komputered

Tekintse meg képeinket!
A számítógépek, majd az Internet elterjedése idején sok jövőbelátó elemző beszélt a gépi és hálózati cyberszex forradalmáról. Pompás, bár kétségtelenül bizarr víziókat festettek fel az egész testre felhúzható, a távolból irányítható szerkezetekről, amelyek egy az egyben közvetítik a másik kontinensen tartózkodó szexpartner mozdulatait. A műfaj legkiforrottabb fejlesztésének - jellemző módon - egy hoax (becsapós) weboldalon népszerűsített, nem létező szerkezet bizonyult. A FuckU-FuckMe-t a felhasználó a számítógépház winchesterek és egyéb meghajtók befogadására kialakított, mellső rekeszébe pattintotta volna, majd elsődleges nemi bélyegeinek megfelelően amúgy Bolgárosan megdöngölte volna a nagy fémdobozt, vagy felnyársalta volna magát a meghajtóból kimeredő műpéniszre. A FuckU-FuckMe segítségével hálózati kapcsolatot teremthettünk volna távol lévő kedvesünkkel, majd nemi szerveinket a megfelelő helyekre illesztve virtuálisan szeretkezhettünk volna vele, hiszen a találmány az ő mozdulatait közvetítette volna real time-ban. Valójában nagy kár, hogy az egész csak vicc volt, hiszen képzeljék el, milyen jelenetek játszódhattak volna le különféle közhivatalokban a munkaidő lejárta után., a btk-ba pedig idővel fel kellett volna venni az állami tulajdon zaklatásának tényállását is.

Rezgess messziről!

A hormontúltermeléstől szenvedő mérnökök azonban nem adták fel a hálózati távszex ideáját, és valódi gépezeteket is kifejlesztettek. A szabadpiaci kapitalizmus felsőbbrendűségének sokadik bizonyítéka, hogy a technológiai előrelépés a virágzó pornóipar jóvoltából történt meg. A Sinulator fantázianevű rendszer lényege, hogy a felhasználók a távolból irányíthatnak egy, vagy több riasztóan sokágú műpéniszt. A szetthez tartozik egy program, ennek telepítése után a vásárló saját weboldalán megjelenítheti az animált irányítópultot, majd belátása szerint adhat dildóirányítási jogkört bárkinek. Az eddigiekből is világos, hogy a Sinulator azoknak az egyéni vállalkozóknak lehet jó választás, akik egyfajta online, interaktív peep-show-t szeretnének alapítani, szigorúan fizetős alapon. A készülék demójának kipróbálását azért ajánlom, mert világosan megmutatja, hogy a pornóipar napszámosai sem mentesek némi humorérzéktől.

Zene, tépés, orgazmus

Klikk a képre!
Még egy fantáziadús szexkütyüre akadtunk, ami - bár nem számítógéphez csatlakozik - mindenképpen ebbe a körképbe illik, ha tetszik, a közös filozófia alapján. A Sony a PS 2-es játékkonzolhoz való, Rez nevű játékának egyik limited edition kiadásához Japánban egy trance vibrator nevű kütyüt mellékelt. Itt olvasható egy élményszerű leírás Jane-től - ki tudja, hogy kereskedelmi trükk, vagy igazi beszámoló, de én az utóbbira szavazok - aki barátjával, Justin-nal kipróbálta a vibrátort. Maga a Rez teljes egészében a zenére épül, a kis kiegészítő pedig az éppen játszott pálya ritmusának megfelelően pulzál. Jane-nek nagyon bejött, és minden lánynak javasolja, akinek a csávója napi több órán át rezezik jól beszakítva.

Rövid kutakodásunk alapján úgy tűnik, hogy hiába a hivatásos megmondóemberek pár évvel ezelőtti látomásai, az ember még mindig csak igen kevéssé tekinti szexuális objektumnak a számítógépet. És ha annak is tekintené, egyelőre csak kezdetleges formában tudja kiélni ilyesféle vágyait. Főleg a férfiak, nekik marad egy függőleges hasíték a FuckU-FuckMe nem létező előlapján.