Tüzeld fel a hálószobád, most és mindörökre

2008.03.25. 13:58
Egy amerikai művész megelégelte a spameket, és lerajzolta, miről is szólnak szó szerint az ajánlatok.

Ha Ön nem az a kandallós irodában tevékenykedő felsővezető, aki kinyomtatva olvassa ezt a cikket, és ugyanígy kapja meg az emailjeit, akkor nyilván napi bosszúságot okoz a postaládájában lerakódó napi két-háromszáz spamje. Egy ideig nyilván viccesnek találta, hogy nő létére is órákig tartó erekcióval kecsegtetik, felhívják a figyelmét, hogy barátnője tartós boldogságát csak méretes rúdjával biztosíthatja, vagy forró husik megtapasztalását ígérik.

Nézze meg az összes spamet!

Utána, nagyjából egy nappal később a vicc bosszúságba, végül pedig apátiába csap át, amit csak impotens spamszűrőnk hangos átkozása szakít meg időnként.

A hosszú távú megoldás erre a problémára is a kreativitás lehet, amelynek egyik irányát egy gyerekkönyv-illusztrátor stílusában alkotó pennsylvaniai művész jelölte ki. Janet Nelson blogján elindított sorozata internetes népművészetet indíthat el. Az ártatlan spamnek nevezett stílus grafikai megjelenése Réber Lászlót idézi, de csak távolról, mert a magyar grafikus azért jobb. Mivel azonban Réber a vicces spamek megjelenése előtti időkben alkotott, jobb híján Lázár Ervin-könyveket illusztrált, a jelen netfüggő művészei számára szabad a pálya.

Óvatosan nyissa ki levélszemétmappáját, és a legabszurdabb spamekből készítsen képet, vagy akár képregényt. Küldje el a végeredményt nekünk, mi pedig, miután előkerestük a kéretlen leveleink közül, bemutatjuk a legjobbakat.