Árpád
-2 °C
9 °C

Vujity Tvrtko ismét a képernyőn

2003.06.11. 13:01
Vujity Tvrtko gyermeke, Benjámin születése előtt bejelentette, hogy ideiglenesen visszavonul a televíziózástól, és minden idejét a gyermeknevelésre fordítja. Tvrtko nemrégiben közölte, hogy feleségével immáron második gyermeküket várják, ezért úgy határozott, hogy a szülésig hátralévő időt "kikapcsolódásképpen" ismét szakmája, a televíziós újságírás művelésére fordítja.

2003. június 16-án 20.15-kor jelentkezik ismét a Pokoli történetek legújabb adása. Az egyik történetért Tvrtko és munkatársa Kambodzsába utazott. A dzsungel közepén megtalálta az elveszettnek hitt magyar árvaházat, melyről már Kambodzsában is szinte mindenki megfeledkezett, nálunk pedig nem is tudott róla senki.

A másik történetért Tvrtkoék nem mentek messzire. Az adás másik anyaga egy lányról szól, aki tehetségével elkápráztatta környezetét, majd elindult a siker útján. Egy kishíján végzetes autóbaleset azonban majdnem megakadályozta énekesi karrierjét. Judy, a Groovehouse énekesnője súlyosan megsérült, és igen hosszú időt töltött a kórházi ágyon, mire ismét egészséges lett. Tvrtko riportja az énekesnő arcának és hangjának megmentésért folytatott küzdelmet mutatja be.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.