Miklós
-7 °C
2 °C

Új fővárosi rádióadó indul, a Rádió Extrém

MTI
2003.07.08. 11:40
Új, 24 órás sugárzású rádióadó kezdi meg működését a fővárosban hamarosan; az FM 94,2-n fogható Rádió Extrém főként a fiatalokhoz, és a fiatal felnőttekhez szól majd - közölte az FM-4 Rádió Kft. ügyvezetője az MTI-vel. A rádió legkésőbb augusztus 25-ig megkezdi adását, mondta Fridély László.

A frekvencia elnyerésekor a rádió indításának határideje 2003. májusa volt, azonban az adótoronyhoz való feltelepülésük - amely eredetileg a XIX. kerület körzetében lett volna - rajtuk kívül álló okok miatt meghiúsult - tette hozzá. Ezért halasztást kértek az Országos Rádió és Televízió Testülettől (ORTT), amelynek a határideje augusztus 25-én jár le - ismertette.

A Rádió Extrém a Citadelláról sugározza majd adásait; a műsorvezetők válogatása még tart, de az már biztos, hogy a rádió munkatársai között lesznek olyanok, akik országosan ismertek, s népszerűek a fiatalok körében - közölte. Az ügyvezető szavai szerint a műsorstruktúrába hírblokkot is terveztek, de az még nem dőlt el, hogy saját szerkesztésű információkkal tájékoztatják-e majd hallgatóikat.

A Rádió Extrém főként a fiatalokat érintő és érdeklő kérdésekkel foglalkozik majd, hangvételét pedig a "vadság, vagányság, valamint az igényesség jellemzi" majd. Zenei világát különleges slágerek, szokatlan feldolgozások és remixek, valamint igényes elektronikus zene alkotja.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!