Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Megújul a Filmmúzeum

Kreatív
2003.08.21. 17:27
Szeptembertől új koncepcióval várja a nézőket a Filmmúzeum. Minden hónap második hétvégéjén egy-egy téma köré szervezett műsorokat mutatnak be. A régi filmek sugárzása mellett az adott kérdés szakértőit, rajongóit is megszólaltatják, hogy minél több oldalról világítsanak meg egy-egy kérdést. Szeptember 12-e és 14-e között például divattal kapcsolatos műsorokat sugároznak, de a későbbiekben terveik között szerepel zenei, valamint a kulináris élvezetekkel kapcsolatos összeállítás, karácsony előtt pedig egy, az ünnepekkel foglalkozó blokkot tűznek műsorra.

Az első, a 60-as, 70-es, és 80-as évek köré szerveződő tematikus hétvégéjét június 20-tól tartotta a televízió. A csatorna júliustól egyébként közműsor-szolgáltatóként működik, ami kötelezettségekkel is jár: a 12 perces reklámidő 6 percre csökkent, és komoly megszorítások vonatkoznak a műsorszponzorációra is, bizonyos termékcsoportok egyáltalán nem hirdethetők az adón.

A kereskedelmi csatornából közműsor-szolgáltatóvá átminősített csatorna az átsorolással 20 millió forintot takarít meg, amit tartalomvásárlásra fordít.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.