Zsíros bítek az A38-on

2003.09.04. 16:38
Az A38-as hajó színes és értékes programokkal örvendezteti meg az elektronikus zene kedvelőit. Csütörtökön este kilenckor kezdődik a Big Kajüt Jam nevű formáció Zsíros bítek című "esti zenéje". A bandát DJ Jansky, Varga Lívius, Qkey és Sultan alkotják, akik jó idő esetén a hajó tetőteraszán, rossz idő esetén a koncertteremben rendezik meg zenei ámokfutásukat.

Szeptember első szombatján a Bladerunnaz szervezésében az angol Renegade Hardware kiadótól Loxy és Ink DJ páros látogat el hozzánk, és teszi fel a lemezeket este tíztől a koncertteremben. A Metalheadztől átigazolt dj-k a jungle új ágának sötétebb vonulatával szórakoztatják a 2800 illetve 3200 Ft-ért megjelenteket. A tetőteraszon DJ Infra Gandhi Deck dependent és vinyl junkie játszik majd.

Másnap, vasárnap a szokásos Sunday Sessions lesz hallható este héttől Palotai és Cadik prezentálásában. A belépés ingyenes.

Legközelebb kedden, 9-én folytatódik az ifjú titánok zenei sorozata, az UpDate Mink, Mantra Porno, ParaRadio Visual DJ Set közreműködésével. A zenés-táncos este tízkor kezdődik a koncertteremben. Érdemes azonban előtte egy órával megjelenni, hiszen bemelegítésképpen DJ Erizo játszik a tetőteraszon.

Jövő pénteken, szeptember 12-én este tíztől a brit Bigga Bush adja a talpalávalót a koncertteremben. Jól sikerült remixek Kruder & Dorfmeisternek, Ella Fitzgeraldnak, Tony Allennek, Ennio Morriconenak. A Rockers Hi-Fi és a Lightning Head projectjei révén elhíresült, pszichedelikus dubjairól és jellegzetes groove-jairól ismert producer és DJ az A38 vendége lesz. A jegyár ezen az estén 2000 Ft lesz.

Szeptember 13-án szombaton kilenckor Local waves címmel folytatódik a hajó rendezvénysorozata, amelynek keretében a Másfél fogja produkálni magát, előttük a Beat Dis, Raster + Amb live act (Chi-rec.) Orrbár: Edi'son lemezlovász két Gramofononból vezeti elő a zenéket.

Szeptember 20-án a hónap koncertjeként beharangozott Szájhős Beatbox Fesztivál lesz, ahol Killa Kela, DJ Skeletrik, MC Diccon, Mango, Ozon, Future, Busa és Polskie lép fel. A Dj Vadim mellett már többedszer hazánkban játszó gyilkos Kela nem csak ritmust hoz és reppel, de szájdobolás közben akár énekel is, zajokat és nagyzenekari témákat gyárt, valamint mesterien utánozza a hangszedő alatt rángatott bakelitlemez üvöltő hangját. A nagy eseményért 2500 Ft-ot kérnek el.

Az A38 Hajó a Petőfi híd budai hídfőjénél, a déli oldalon horgonyoz. Nyitva minden nap de. 11-től hajnali 4-ig.