Fejbelőtték a Kiss egykori gitárosát

2003.10.17. 12:55
Kétszer lőtték meg a Kiss régi gitárosát Bruce Kulickot csütörtökön, egy hollywoodi éjszakai klubban. Az egyik golyó Kulick fejét súrolta, a másik pedig a lábát találta el.

A fegyveres a Rainbow Bar & Grill nevű helyen veszekedett néhány vendéggel, majd elrohant, hogy egy automata fegyverrel visszatérve véletlenszerűen lövöldözni kezdjen a többszázfős tömegre.

Bruce Kulick szerencsétlen helyen állt: a tűzvonalban. A mentők hamar megérkeztek, a gitárost kórházba szállították, ott ellátták és még aznap haza is engedték. "Jól vagyok, és nagyon hálás, hogy életben vagyok"- nyilatkozta Kulick a sajtónyilatkozatában.

A támadót a vendégek teperték le, miután abbahagyta a lövöldözést, majd letartóztatták halálos fegyverrel való visszaélés gyanújával.

Bruce Kulick 1984-től 95-ig volt a Kiss együttes tagja. 96-ban még részt vett egy nosztalgia koncertkörúton. Mostanában a Grand Funk Railroad nevű együttesben játszik. A következő fellépése november 8-án lesz egy jótékonysági eseményen, amit a Safe Harbor Animal Rescue and Hospital nevű állatmenhely szervez Floridában.