Mária
-6 °C
-2 °C

Simon és Garfunkel visszatér

MTI
2003.10.17. 13:36
A hatvanas évek legendás kettőse, Simon és Garfunkel megkezdte húsz év óta első turnéját egy pennsylvaniai klubban.

A negyven koncertből álló, Old Friends címet viselő turné első állomásán, Wilkes-Barre-ban csütörtök este hatalmas ováció fogadta a két kitűnő zenészt. Emlékezetes sikereik közül elhangzott a koncerten a Sound of Silence, az America, a The Boxer, a Bridge Over Troubled Water.

A klubban mintegy kilencezren gyűltek össze, a koncertre mindössze harminc perc alatt kapkodták szét a jegyeket - írta az AP.

A folk-rock két kiemelkedő egyénisége egy hónappal ezelőtt jelentette be turnéját, amely a legújabb hírek szerint 40 koncertet foglal magában. A koncertek közül többre már elkelt minden jegy, a nyitó fellépésre 45 és 250 dollár közötti összeget kellett fizetni a belépőkért.

Paul Simon és Art Garfunkel idén februárban szerepeltek a Grammy-gálán, egyetlen alkalommal felléptek 1993-ban is, de hosszabb turnéjuk 1982-1983 óta nem volt.

A turnéval egyidejűleg ezekben a napokban kerül a boltokba az indulásának 40. évfordulóját jövőre ünneplő kettős The Essential Simon and Garfunkel című reprezentatív összeállítása.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.