Maksa és Rózsa közreműködésével indul a Humor tv

MTI
2003.10.20. 16:37
November 4-én megkezdi műsora terjesztését a Humor1 nevű szórakoztató csatorna, közölte Oroszi Eszter operatív igazgató hétfőn az MTI érdeklődésére.

"Adásunk induláskor az UPC hálózatában lesz látható, de tárgyalunk más szolgáltatókkal is", közölte, hozzátéve, hogy az UPC a jövő hónap folyamán több lépcsőben kapcsolja be hálózatába az adót.

Az operatív igazgató szeptember közepén beszélt arról az MTI-nek, hogy a működtető társaság várakozásai szerint november elején elindulhat a Humor1, hozzátéve: műsoruk átvételéről már egyeztetnek a kábeltelevíziós szövetségekkel.

Elképzeléseiket ismertetve akkor közölte: a Humor1 TV Rt. által működtetett csatorna napi 16 órában - reggel 10 és hajnali 2 óra között - sugározná adását. A műsoridőn fele-fele arányban osztoznának a tengerentúli (amerikai és ausztrál), valamint az európai (francia, brit, olasz, spanyol) produkciók.

Hétköznap javarészt sorozatokat, hétvégenként pedig "családi csemegéket" tűzne műsorára a Humor1. Az adó szombatonként, vasárnaponként sugározná a MOKÉP archívumából vásárolt alkotásokat, valamint a saját gyártású - Maksa Zoltán és Rózsa György csapatainak vezetésével készült - kabaré-összeállításokat.