Ambrus
-7 °C
3 °C

Paul McCartney a leggazdagabb

MTI
2003.10.31. 16:02
Paul McCartney, az anyagilag legjobban eleresztett pop és rockzenész bevételei az elmúlt évben meghaladták a 40 millió fontot vagyis 14,6 milliárd forintot.

McCartney Budapestet is érintő világturnéja ugyanis ennyivel növelte a frissen bővült család (a napokban kislányt szült az énekesnek második felesége, Heather Mills) idei bevételét.

A Sunday Times által összeállított bevételi lista élmezőnyében szerepel Sting, Phil Collins, Eric Clapton, Rod Stewart, a Rolling Stones, Madonna és Elton John is. A lista élvonalában Robbie Williams az egyetlen, aki fiatalabb ötven évesnél: a hamarosan Budapesten is fellépő sztár idei turnéjának bevételeivel és legutóbbi lemezével 26 millió fontot kasszírozott, és a harmadik helyre került.

A listát összeállító Philip Beresford úgy vélekedett, hogy az öreg rockerek ugyancsak idősebb rajongóiknak köszönhetik a "tollasodást", akik magasabb jövedelmükből képesek megfizetni a nevetségesen túlzott jegyárakat. Ami pedig Sir Pault illeti, Beresford megjegyezte: az új gyerek nyomán még fiatalabbnak érezheti magát, és nem szakad el az új irányzatoktól.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.