Judit
-2 °C
8 °C

Tüntetések Michael Jackson mellett

MTI
2003.11.23. 22:28
A pedofíliával vádolt Michael Jackson mellett tüntettek a hétvégén az Egyesült Államok több városában és a világ más pontjain a sztár rajongói, de a Jackson híveit tömörítő klub felhívásának viszonylag kevesen tettek csak eleget.

Los Angelesben, Párizsban és Lisszabonban vagy negyven, New Yorkban pedig mindössze tucatnyi ember akadt, aki megjelenésével kiállt a pedofíloa miatt múlt csütörtökön őrizetbe vett, majd kaució ellenében szabadlábra helyezett popsztár mellett. Hasonlóan kisebb csoportok tüntettek Rómában és Torontóban is. A csekély részvétel ellenére az érdeklődők elolvashatták a Jacksont kitartásra felszólító transzparenseket például New Yorkban, Hollywoodban pedig a Walk of Fame kövezetében Jacksonnak elhelyezett csillag körül gyertyákat gyújtottak. Az énekes szóvivője útján nyilvánított köszönetet rajongóinak a támogatásért.

Jackson birtokát, a Santa Barbara közelében lévő Neverland Ranch-et csütörtök óta ostrom alatt tartja a média, noha az énekes családjával együtt állítólag egy Las Vegas-i luxusszállóban keresett menedéket. A Rendőrség a ranch körül táborozóknak őrizetbe vételt helyezett kilátásba arra az esetre, ha behatolnának a magánterületre.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.